Галерија Дома > Fényképeim/My Photos > Karlskruna - Svédország
Кликни за целосна големина на сликата
Wamöpark 2
DSC05430.JPG DSC05434.JPG DSC05436.JPG DSC05440.JPG
Отцени го фајлот (отценките се : 0 / 5 with 8 votes)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е